HTML

Életünk virágoskertjének fehér léckerítései

"Blöa..." (Ferenc)

Friss topikok

  • ssüni: na mikor lesz már új poszt mikor lesz már? (2011.01.23. 13:34) Ajándék a TYaH részére
  • Ne tudd ki: Van egy rossz hírem... Ezek a műsorok licenc műsorok, vagyis mi átvesszük az eredetit és megírt fo... (2010.12.11. 20:54) Csillagok, csillagok...
  • ssüni: Fostalicska MÁV. (2010.05.27. 21:23) Válasz a MÁVtól a levél 1-re
  • ssüni: hát ez kurvajó, Peti! ilyet mégmégméééég! :) (2010.05.26. 16:47) Levél a MÁVnak 2.
  • ssüni: hónapokig tart, amíg válaszolnak, komolyan. Én is írtam már nekik, kb másfél-2 hónapba tellett, am... (2010.05.17. 13:46) Levél a MÁV-nak

Linkblog

Válasz a MÁVtól a levél 1-re

2010.05.26. 20:04 :: Tündérróka

Az ígéretemhez híven, és a korrektség kedvéért az alábbiakban olvasható a vasúttársaság válasza az 1. poszttal kapcsolatban:

 

Tisztelt Utasunk!                                        

 

Rendkívül fontos számunkra, minden olyan megkeresés, bejelentés, amely utasainktól érkezik és azáltal a szolgáltatásunk minősége javulhat, ezért köszönettel vettük e-mailes észrevételét. Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatni szeretnénk, hogy az észrevételében jelzett 3346 sz. személyvonat – adott napra vonatkozó – menetrendszerinti közlekedését megvizsgáltuk. Megállapítottuk, hogy a vonat 2010. május 14-én a 612 sz. vonat Kisújszállás és Karcag között az útátjáróban ütközött egy személygépkocsival. A hatósági intézkedés befejezéséig valamint a mozdony vizsgálatának befejezéséig sajnos információt a tovább közlekedésről nem tudnak adni munkatársaink. Mindazonáltal észrevételét továbbítottuk a jegyvizsgálókat felügyelő szervezeti egység részére a további ügyintézés érdekében, hogy a jövőben ilyen eset ne forduljon elő. Természetesen utasaink részéről jogos elvárás a pontos utas tájékoztatás, ezért felhívták jegyvizsgálóink figyelmét az utas tájékoztatás fontosságára.

A miután a mozdony műszaki és biztonsági vizsgálata lezárult és a vonat tovább közlekedhetett Karcag állomásig 40 Km/h sebességgel munkatársunk tájékoztatta az utasokat a történtekről. A továbbhaladás érdekében Karcag állomáson mozdonycserét kellett végrehajtani. Bár illetékes munkatársaink – akár operatív intézkedések foganatosításával – mindent elkövetnek a menetrendszerinti közlekedés helyreállítása érdekében, az ehhez szükséges idő megbecsülése esetenként nehéz, vagy lehetetlen, és a közölt információk ismételt módosításait követelheti meg. A mozdonyok és személyzet fordulóit előre elkészítik továbbá a vonatok közlekedéséhez szükséges pályahasználati engedélyeket megkérik.. Operatív intézkedésekkel történik a gépek közlekedtetése.

 

Szíves elnézését kérjük Társaságunk nevében az utazása során átélt kellemetlenségek miatt.

 

Biztosítani szeretnénk arról, hogy Társaságunk elemi érdeke, hogy a MÁV-START-ot képviselő, nevében eljáró kollégák minden esetben utasaink elvárásainak messzemenőkig megfelelve lássák el munkájukat, utas barát szellemiséget képviselve. Munkatársaink ennek érdekében időszakos és rendkívüli oktatásokon és kommunikációs tréningeken vesznek részt, ahol elsajátítják a körültekintő, pontos és udvarias munkavégzés, valamint a szolgáltatói magatartás követelményeit. Nagyon sajnáljuk, amennyiben ettől eltérő viselkedést tapasztalt.

 

Köszönjük megkeresését, s bízunk abban, hogy a megélt nehézség ellenére a jövőben is megtiszteli Társaságunkat bizalmával, és akkor elégedett utasaink között üdvözölhetjük.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tyukszarahorizonton.blog.hu/api/trackback/id/tr282033823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása